Atatürk İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: "EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE..." "Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak."

Misyon: İSTİYORUZ Kİ... Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, "Onlar" ve "Biz" kavramı yerine "Takım Ruhuna" inansın,takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın,bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin,paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Verdiğimiz eğitim,öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın,hayata atıldıklarında ise "İşin Anahtarı","Ekmeğin Kapısı" olsun.

Başarılar:

Saatler: 07.00-12.40
Isınma: katı yakıt kalorifer sistemi mevcuttur.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: öğretmenlerimiz okula servisle gidip gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (432) 712 3366

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ozalpataturkiho.meb.k12.tr

Adres - İstasyon Mahallesi Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Özalp/VAN

Öğretmen :5
Öğrenci :53
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :ikili öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - İstasyon Mahallesi Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Özalp/VAN

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta, Van merkeze 60 km uzaklıkta öğretmenlerimizin çoğu Özalp merkezde ikamet etmektedir.Van merkeze servis mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık